Cropped landscape
Sport
Újabb újpesti győzelem az Erste Liga elődöntőjében
2019-03-1511:44
Már 2:0-ra vezet Újpest a jégkorong Erste Liga elődöntőjében. A lila-fehérek a második meccsen 4-1-re nyertek a Csíkszereda ellen, és már csak két győzelemre vannak a döntőbe jutástól. 
A fehér mezes Csíkszereda igyekezett revansot venni a szerdai vereségért és a mérkőzés elején több helyzetet is kialakított, az első gólt mégis a házigazda Újpest szerezte Huba révén. Sőt, egy perccel később Varga asszisztja után Kocsis is betalált a csíkiek kapujába, de a válaszra sem kellett sokáig várni. Bíró szépített, így az első harmad után az állás 2-1 volt az UTE javára.
 
A második felvonás elején Huba találatával a lila-fehérek tovább növelték előnyüket, a vendégek viszont csak futottak az eredmény után. A harmadik harmadban az Újpest még egy kettős emberhátrányt is ki tudott védekezni és végül 4-1-re megnyerte a párharc második mérkőzését is.
Csináltunk eléggé ostoba kiállításokat megint, viszont a hátrányos játékunk az parádés volt, tehát mindig jó helyen voltunk. Próbálunk készülni ebből a sok zseniális játékosból
– mondta az UTE vezetőedzője, Szilassy Zoltán.
 
A Csíkszereda három nap múlva hazai pályán szépíthet. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ