Cropped landscape
Sport
Nagy lökés lenne a szlovákok elleni siker
2019-03-1818:16
Marco Rossi reméli, hogy jó értelemben vett feszültséggel lépnek pályára játékosai csütörtökön, Szlovákia ellen idegenben. A szövetségi kapitány szerint az esetleges siker az Eb-selejtező nyitányán nagy lökést adna a magyar labdarúgó-válogatottnak.
Ha a szlovákok ellen jól kezdjük az Európa-bajnoki selejtezősorozatot, akkor az hatalmas lelkierőt jelent majd. A horvátok ellen külön készülünk, de a szlovákok elleni siker nagy lökést jelentene
- mondta az olasz szakember.
 
Rossi örül annak, hogy Szoboszlai Dominik már késznek érzi magát, hogy pályára lépjen a válogatottban, de ő csak a mérkőzések előtt jelöli ki a kezdő tizenegyeket. A Szlovákia-Magyarország Eb-selejtezőt csütörtökön Nagyszombatban rendezik, míg a vb-ezüstérmes Horvátország ellen vasárnap, a Groupama Arénában játszik a magyar együttes.
Jót tett Korhut Mihálynak a csapatváltás. Az Arisz Szaloniki magyar játékosa hétről hétre pályára lép és a fejlődése biztosított a görög együttesben, amelyből a magyar válogatott is profitálhat. 
Több hangsúlyt fektetünk a védekezésre, ami nekem is fontos, mivel védőjátékos vagyok. Többet kell védekezni, így jobban tudom magamat is fejleszteni védekezésben, nem csak támadásban
- fogalmazott Korhut Mihály. 
 
Marco Rossi szövetségi kapitány reméli, hogy jó értelemben vett feszültséggel lépnek majd pályára a mieink csütörtökön a szlovákok ellen Nagyszombatban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ