Cropped landscape
Sport
Az OSC nyerte a rangadót
2019-03-2022:03
A harmadik és negyedik negyedben mutatott parádés játékának köszönhetően az A-HÍD OSC Újbuda nyerte a vízilabda-bajnokság rangadóját. Vad Lajos csapata a Ferencvárost verte 9-7-re a Komjádi-uszodában. 
Két százszázalékos csapat találkozott egymással a rájátszás középszakaszában. Gór-Nagy és Német góljával 2-0-ra elhúzott az FTC. Az OSC csak a hetedik percben talált be először. A második negyedben aztán nemcsak egyenlített, de a vezetést is átvette Vad Lajos csapata. A Ferencváros, miközben jól védekezett, elöl is eredményes volt, a nagyszünetben 5-3-ra vezetett. Nagyot változott a harmadik negyedben a mérkőzés. Miközben Varga Dénes ötméterest hibázott, sorra estek az OSC-gólok. Volt abban valami jelképes, hogy a Ferencvárosból távozó Manhercz góljával vezetett újra az óbudai csapat 6-5-re. A vége 9-7 az OSC-nek.
Minden gól különleges volt, főleg azért, mert a bajnokaspiráns Ferencvárost hazai környezetben tudtuk megverni. Nagyon örülünk ennek a három pontnak, de ez is csak egy mérföldköve annak, amit mi a szezon végéig kitűztünk
- nyilatkozta Manhercz Krisztián az Echo Televíziónak. 
 
A 8 csapatos középszakaszban tehát már csak az OSC maradt veretlen és vezeti a rangsort, a Ferencváros pedig 11 ponttal előzi meg az Eger csapatát a második helyen.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ