Cropped landscape
Sport
Együttműködés a nem aktív sportolók érdekében
2019-03-2116:36
Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Olimpiai Bizottság és a Bajcsy Zsilinszky Kórház. A kooperáció célja a már nem aktív sportolók egészségének megőrzése és felügyelete. 
A pillanat, amikor Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Dr. Bodnár Attila, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház főigazgatója aláírják a két fél együttműködéséről szóló dokumentumot. A MOB elnöke arról is beszélt, hogy miért van szükség az együttműködésre.
Ez a megállapodás arról szól, hogy a már nem aktív korú olimpikonjaink, akik közül már jó néhányan nyugdíjas korban vannak, ők is kaphassanak egy olyan egészségügyi ellátást, ami megkülönböztetett figyelmet ad nekik
– mondta Kulcsár Krisztián.
 
Kulcsár hozzátette, hogy nem csak azért esett a választás erre az egészségügyi intézményre, mert az évente kétmillió embert lát el.
Ennek oka az a hosszú, most már 90 éves megbízható működése az egészségügyi piacon a Bajcsy-kórháznak. De része az is, hogy olyan infrastrukturális, humán háttér, szakmai tudás van, ami minket a legteljesebb mértékben megnyugtat
– folytatta a MOB elnöke.
 
A két fél kooperációja határozatlan időre szól, de évente felülvizsgálják majd, hogy elégedettek-e az együttműködéssel. 
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ