Cover
Külföld
Sajtóklub 2.0: Szándékosan akarják tönkretenni a Néppártot
2019-03-2106:10
Kicsit olyan, mintha szándékosan akarnák tönkretenni a Néppártot, hiszen az európai parlamenti választás előtt óriási stratégiai ballépés a frakción belüli feszültség szítása - jelentette ki Dezse Balázs a Sajtóklub 2.0 című műsorunkban. A PestiSrácok újságírója szerint a Néppártban az utóbbi időben a keresztény-konzervatív értékrend eltolódott a liberális oldalra.
Falusi Vajk emlékeztetett: a Néppártban helyet foglaló számos politikusnak a politikáját nem a választott pártvezetők alakítják, hanem a Soros Györgyhöz köthető emberek. Ezzel szemben Orbán Viktor képviseli a pártcsaládja és a választók érdekeit - tette hozzá a 888 publicistája.
Szomorú, hogy az a Néppártot is Soros hálójában kell látni
- hangsúlyozta Szabó Gergő, aki szerint "nem nekünk van vesztenivalónk". Az Orbán-Weber találkozón kiderült, hogy a magyar miniszterelnök nyugodtabb szerepben ülhet. Weber tökéletes figurája az Európai Néppártnak, egészen más dolgokat mond itt, mint Németországban. Ez nem ügyes diplomácia, hanem karakternélküliség - jelentette ki a PestiSrácok újságírója.

Szomorúan látom az Európai Néppárt jövőjét - tette hozzá Szarvas Szilveszter.

Teljes adás:
ECHO TV – A nemzet hangja – Sajtóklub 2.0
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ