Cropped landscape
Sport
Előnyben a Csíkszereda a hokidöntőben
2019-03-2622:19
A székelyföldi Csíkszereda győzött a jégkorong Erste Liga négy nyert mérkőzésig tartó döntőjének első összecsapásán. A székelyföldi csapat a magyar bajnoki címet már besöprő Fradi otthonában nyert 7:3-ra. 
A fehér mezes vendég Csíkszereda hatalmas elánnal vetette bele magát a mérkőzésbe, és hét perc után már 2-0-ra vezetett.
 
A házigazda Ferencváros azonban időben kapcsolt, és egymást követő három góllal Pavuk Attila révén 3-2-re fordított. Előnyét azonban mindössze 12 másodpercig tudta megtartani. Bíró Tamás ugyanis egy szerencsétlen helyzetet követően öngólt szerzett. 3-3-as döntetlen után pedig már csak vendégtalálatok születtek. A harmadik harmad kezdetén 5-3 volt az állás a Csíkszeredának. A záró húsz percben a zöld-fehérek követtek el mindent, hogy szépítsenek, gólt azonban ismét a csíkiak szereztek, és végül 7-3-ra megnyerték a mérkőzést.
Úgy jöttünk ide, hogy az alapszakaszban nem sikerült győzni és tudtuk, hogy a Ferencváros egy remek támadójátékkal rendelkezik, és ezt próbáltuk megakadályozni és ez sikerült is a mai napon
- mondta Hozó Levent,e a Csíkszereda másodedzője.
 
A Csíkszereda így 1:0-ra vezet a négy nyert mérkőzésig tartó sorozatban.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ