Cropped landscape
Belföld
Halász János: A migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár
2019-03-2620:54
A letartóztatott szír férfi esete is bizonyítja, hogy a migráció és a terrorizmus kéz a kézben jár -ezt mondta Halász János a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A nemzetbiztonsági bizottság alelnöke arról is beszélt, a gyanú szerint az ISIS-harcos terroreseményeket is szervezett, a migránskártya pedig akár terrorcselekményekre is használható.
„Ez az illető - úgy ahogy más migránsok is - az ügyvédje elmondása alapján, még a Brüsszel által támogatott, szponzorált migránskártyához is hozzájutott. Az ügyvédje azt is mondta, hogy erről fölvett 150 ezer forintnyi eurót vagy akár többet. Ez a migránskártya program egyébként zajlik, ezt a brüsszeliek még most is működtetik" - jelentette ki Halász János.

Hozzátette: Januárban 67 ezren kaptak ilyen kártyát. És mi már a kezdetektől mondtuk, hogy ez a kártya, ez a program veszélyes. Veszélyes, mert nem csak a migrációt, hanem közvetve akár a terrorizmust is finanszírozhatják, mert hogyha egy migránsok között elkeveredett terroristához jut és ezt a készpénzt ő felveszi, akkor ő nyugodtan költheti terror célokra is ezt az összeget.

Hír TV
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ