Cropped landscape
Sport
Jól halad a rehabilitáció, de Tönnesen még külön készül
2019-03-2614:45
Jól halad a Telekom Veszprém norvég jobbátlövőjének felépülése. A kézilabdázó Kent Robin Tönnesen a múlt héten törte el a kezét, de orvosai bíznak abban, hogy heteken belül visszatérhet a csapatba. 
Ilyen gólokat mostanában nem láthatunk Kent Robin Tönnesentől. A Telekom Veszprém jobbátlövőjének januárban a bal keze törött el, de kötéssel a kezén egy hónappal később már a csapat rendelkezésére állt. Néhány napja azonban újabb sérülést szenvedett: eltört a jobb kezén kézközépcsontja.
A múlt heti edzésen történt. Az egyik gyakorlat közben kaptam egy kisebb ütést a jobb kezemre. Azonnal éreztem, hogy valami nincs rendben. Másnap a röntgenfelvétel sajnos törést mutatott
- nyilatkozta Kent Robin Tönnesen.
 
A norvég játékos jelenleg nem edz a többiekkel, igaz nem a lövő keze sérült meg, labdát még nem foghat a kezébe. Külön gyakorlatokat végez, hogy az erőnléte meglegyen a folytatásra.
Úgy tűnik, hogy a gyógyulási hajlama jó és jó úton halad. Speciális fizikoterápiával nagyon jól tudjuk kezelni, úgyhogy bízunk benne, hogy minél előbb játékba áll
- mondta Dr. Sydó Tibor, a Telekom Veszprém csapatorvosa.
 
Tönnesen százszázalékos visszatérése tehát egyelőre várat magára, akár még hetekbe is telhet.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ