Cropped landscape
Belföld
Keménymag: Gyurcsány Ferenc számára az őszödi beszéd egy stigma
2019-03-2621:48
Jövő héten országjárásra indul Gyurcsány Ferenc. A Facebookon tett közzé egy videót: 15 év személyes története 5 percben. Küzdelmek, sikerek, áldozatok. Megállás és újraindulás. Szenvedéllyel, őszintén… Természetesen erről is elmondják a véleményüket a közéleti B-közép tagjai: azaz Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa. 
Apáti Bence szerint a Gyurcsány Ferenc-jelenség egy életképes politikai termék, hiszen hosszú évek után a DK elnökének még mindig az őszödi beszédet kell elemeznie. Ez egy stigma számára, aminek köszönhetően ő nem tud visszatérni magas szinten a politikába - jelentette ki a publicista.

Jeszenszky Zsolt úgy látja, hogy Gyurcsánynak nem az őszödi beszédet kellene magyaráznia, hanem mindent, ami előtte történt. 
Neki ezt a 15 évet nem ünnepelnie kéne, hanem elmagyarázni. Soha az életben nem tudná elmagyarázni
- szögezte le a politikai hobbista. Felidézte: Magyarországnak politikai értelemben két bukott miniszterelnöke van, Gyurcsány Ferenc és Medgyessy Péter.

Jeszenszky Zsolt elismerte azt, hogy Gyurcsány az akaratát át tudta vinni a párton, ahol folyamatosan jelentős ellenállásba ütközött.
A magyar baloldalt jól a saját arcára formálta marketing szempontból
- jelentette ki.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Keménymag
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ