Cropped landscape
Sport
MOL Vidi-Debrecen rangadó
2019-03-2615:35
Rangadót rendeznek a hétvégén az OTP Bank Ligában. A második MOL Vidi a harmadik DVSC-t fogadja hazai pályán. A debreceniek azzal a céllal utaznak Székesfehérvárra, hogy megszerezzék idei első győzelmüket a címvédő ellen. 
Próbálunk felkészülni ellenük és reméljük, hogy ismét egy jó mérkőzést vívunk és nagyon szeretnénk pontot, pontokat szerezni, mert azt gondolom, hogy kellenének bravúrok is
– mondta a DVSC vezetőedzője, Herczeg András.
 
A MOL Vidi-DVSC találkozót szombaton este fél nyolctól játsszák a Sóstói Stadionban.
A válogatott szünet miatt egy héttel többet készülhettek a DVSC játékosai a hétvégi bajnoki rangadóra. Herczeg András együttese a bajnoki címért küzdő MOL Vidihez látogat.
Ez egy rangadója lesz ennek a fordulónak és megpróbáljuk a legtöbbet kihozni. Szerintem ezek azok a meccsek, amik ha idegenben a Vidinél kikap az ember ezzel a csapattal, semmi probléma nem történik, úgyhogy tudunk nyugodtan játszani, nincsen rajtunk nyomás
– mondta Tőzsér Dániel, a DVSC csapatkapitánya.
 
A fehérvári mérkőzés nem lesz könnyű túra, hiszen a Loki eddig mindössze egy pontot szerzett a címvédő ellen az idei kiírásban. Az első mérkőzésen 1-1-es döntetlen született idegenben, november végén pedig a Vidi három ponttal távozott a Nagyerdei Stadionból.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ