Cropped landscape
Belföld
Razzia: Véres harc a Gozsdu Udvarban
2019-03-2621:07
Március 8-án a portások megvertek egy német üzletembert és két fiát a Gozsdu Udvarban. A férfiak ügyvédje szerint semmilyen tettlegesség, vagy erőszakos cselekmény nem történt ügyfelei részéről, ami a kidobók brutalitását indokolta volna. A biztonsági szolgálat vezetője szerint azonban kollégái azért voltak kénytelenek intézkedni, mert a három fős társaság belekötött egy üzletvezető lányba az egyik szórakozóhely előtt. A menedzser mindkét fia profi küzdősportoló, egyikük profi bokszoló, másikuk muaythai harcos. Az ECHO TV Razzia című műsorának stábja utánajárt a részleteknek.
Varga Zoltán, a három férfi ügyvédje elmondta: pénteken az esti órákban a férfi gyermekeivel bement egy bulinegyedben található étterembe, ahol megvacsoráztak, alkoholt is fogyasztottak. Ezt követően átmentek egy másik helyre. Akkor kezdődött a balhé, amikor vissza akartak menni az első szórakozóhelyre. 

A biztonsági őrség egyik alkalmazottja azt mondta, nem mehetnek be, szóváltásba került az idősebb testvérrel, az őrök lefújták paprika spray-vel, majd leütötték. A kisebbik testvér próbált közéjük állni, őt is leütötték, majd miután elesett agyba-főbe verték. Az édesapa telefonnal akarta rögzíteni az eseményeket, ekkor őt is helyben hagyták. Az ügyvéd szerint semmilyen tettlegesség, vagy erőszakos cselekmény nem történt ügyfelei részéről.

Heiszler Ákos, a Gozsdu Udvar szóvivője szerint kollégái azért voltak kénytelenek intézkedni, mert a három fős társaság belekötött egy üzletvezető lányba az egyik szórakozóhely előtt. Mint mondta: a biztonsági őrök felismerték a két férfit, mint küzdősportolókat, tehát tudták, hogy kikkel állnak szemben. A biztonsági szolgálat vezetője elmondása alapján azután alakult ki a verekedés, hogy a három fős társaságból valaki kezet emelt az üzletvezető lányra.
A brutális fellépést semmi nem indokolhatja, ugyanakkor az el kell mondani, hogyha küzdősportolókkal keveredik valaki küzdelembe, akkor ott sajnos előfordulhat sérülés
- mondta az esettel kapcsolatban.

Az eset után a Gozsdu mindkét biztonsági őrt felfüggesztette a munkavégzés alól.

Teljes adás:
ECHO TV - A nemzet hangja - Razzia
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ