Cropped landscape
Belföld
Zsigmond Barna Pál: A DK szembeállítja a családvédelmet a bevándorlással
2019-03-2720:52
A Demokratikus Koalíció (DK) szembeállítja a magyart a magyarral, amikor támadja a kormány családvédelmi akciótervét és a gyermeket vállaló családok ellen uszít - jelentette ki Zsigmond Barna Tamás kormánypárti politikus az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A politikus visszautasította azokat az ellenzéki vádakat is, miszerint a családvédelmi programok kizárólag a jómódú családokat segíti, mint aláhúzta: az állampolgárok számottevő része részesülhet ezekből a programokból. 
Zsigmond Barna Pál kiemelte: a Nemzeti Konzultáció kapcsán kiderült, hogy a magyarok meghatározó többsége támogatja a családvédelmi akciótervet és azokat az intézkedéseket, melyeket a kormány eddig bevezetett és tervez bevezetni. Az ellenzék részéről mindenféle kritika elhangzott a parlamentben, majd azt követően a médiában, írásokban szidták a jogszabályt főként a Demokratikus Koalíció képviselői.
Bauer Tamás egyenesen perverz szabályoknak titulálta a családvédelmi intézkedéseket. A DK pedig rossz iránynak nevezi a kormány azon akciótervét, melyet a magyar állampolgárok meghatározó többsége támogat
- fogalmazott.

Tóth Kriszta azon felvetésére, miszerint Bauer Tamás kijelentette, hogy nem szavazná meg a családvédelmi akciótervet Zsigmond Barna Pál úgy fogalmazott: szerencsére Bauer Tamás nem szavazhat az Országgyűlésben, azonban annál nagyobb kárt tud okozni az olyan írásaival, amikor szembe állít magyart a magyarral.
Láttuk, hogy a DK művésze ennek a szembeállításnak, hiszen akár az állampolgárság kapcsán vagy családvédelem kapcsán nagyon gyorsan egymás ellen tudja uszítani a magyarokat
- emelte ki. Megjegyezte: nagyon rossz irány a Demokratikus Koalíció részéről, hogy mindig valamit keres, azt felnagyítja, szembeállítja. Teszi mindezt ahelyett, hogy az érdemi részről beszélne.

A képviselő hangsúlyozta: Bauer Tamás azt is mondja, hogy nem a magyar családokat kell támogatni, hanem migránsokat kell betelepíteni.
A DK ilyen értelemben a családvédelmet szembeállítja a bevándorlással. A DK korábban is és most is azt képviseli, hogy Európába és Magyarországra bevándorlókat kell telepíteni, és nem a magyar családokat kell támogatni.
Teljes beszélgetés:
ECHO TV - A nemzet hangja - Napi aktuális
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ