Cover
Sport
Már a magyar bajnokságra fókuszál az Alba Fehérvár
2019-03-2811:51
Utolsó magyar csapatként búcsúzott az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata a nemzetközi kupaporondtól. A fehérváriak számára azonban a magyar bajnokságban még él a rájátszás-reménye. Simon Balázs, az Alba ügyvezető igazgatója éppen ezért kihangsúlyozta, létfontosságú mérkőzések várnak a csapatra.
Az Európa-kupa búcsú után már a magyar bajnokságra fókuszál az Alba Fehérvár. A szezonkezdet nem sikerült jól a fehérváriak számára, a decemberi edzőváltás óta azonban kezd magára találni az együttes. A Fehérvár jelenleg 9. a bajnokságban, így a rájátszásért még küzdenie kell. Simon Balázs, az együttes ügyvezető igazgatója elmondta, három kulcsfontosságú mérkőzés vár a csapatra.
Most már kezd a csapat egy kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, és elindult fölfele abból a mélyből, ahol volt. Úgyhogy abszolút pozitívan látjuk most a jövőt, de még mindig a 8., 9. helyen tanyázunk, tehát a következő három mérkőzés, ami még az alapszakaszból hátra van, az létfontosságú számunkra!
- mondta a Jó Reggelt!-ben Simon Balázs.
 
 A fehérváriak szeretnének minél jobb helyen végezni az idei bajnokságban, ehhez pedig vasárnap a Sopron ellen tehetnek egy újabb lépést.
A weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ